Logo regent Mobile Security

Boat Centre Voorne Putten nu ook voor uw track and trace diefstalbeveiliging

Waarom het Regent Marine Track en Trace boot systeem?
Bij het gebruik van track & trace in de watersport staat voorop dat een tracker vaak in een vochtige omgeving wordt geplaatst waarbij een goed bruikbare permanente stroomvoorziening niet altijd mogelijk is. Daarnaast is niet alleen diefstal van de boot zelf een risico maar ook de buitenboordmotoren zijn tegenwoordig een gewild goed onder het dievengilde.

De Marine Track en Trace boot module
Alle Marine Track & Trace boot systemen zijn dan ook voorzien van een waterdichte behuizing en uitgerust met een Heavy Duty battery-pack. Deze batterij zorgt er voor dat u bij dagelijks gebruik (2x melden) ten minste 3 jaar met dezelfde track & trace batterij kunt tracken en tracen, zonder dat er een externe accu nodig is. De kleine compacte trackers kunnen zowel in de boot als in een buitenboordmotor worden geplaatst en zijn verkrijgbaar in zowel draadloze-en bedrade versies. Kortom, veelzijdige Track en Trace boot modules voor uw vaartuig!

Download hier de brochure
klik hier voor het downloaden van de Regent Marine Tracker brochure in pdf.

Wilt u een melding ontvangen als uw boot de haven uit vaart? Of als uw buitenboord motor van de boot word getild? Of heeft u liever dat er gelijk een melding word gedaan aan de meldkamer? Alles is mogelijk!

Klik hier voor onze webshop of kom vrijblijvend bij ons langs voor meer informatie.Logo EBV keurmerk